Datalogger

In de voedingsmiddelen industrie zijn bedrijven verplicht via voedselveiligheidssysteem HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) aan te kunnen tonen dat hun producten op de juiste temperatuur bewaard zijn geweest. Met onze datalogger is dit mogelijk. Je kunt kiezen met welke frequentie er gelogd wordt, bijvoorbeeld elk half uur of maar één keer per dag. De datalogger genereerd van de opgehaalde data automatisch een rapport en kan deze uitprinten naar een lokale printer en in pdf formaat afleveren in de mailbox van een of meerdere personen. Op deze wijze kan een bedrijf zelf eenvoudig het overzicht houden over de temperaturen in alle cellen en bij inspectie eenvoudig voorleggen dat ze aan de norm hebben voldaan.

Cloudoplossing

Tevens is het mogelijk om de data inzichtelijk weer te geven in een online omgeving zodat op elk moment de geschiedenis per cel bekeken kan worden in een overzichtelijke grafiek. Dit kan in een responsive online applicatie welke zich aanpast aan het apparaat waarmee de applicatie weergegeven wordt. Voor meer informatie over datalogging in de cloud nodigen we u graag uit om de mogelijkheden door te nemen en samen tot de meest geschikte oplossing te komen.